top of page

OMBRE POWDER BROWS

Heb jij nou ook altijd al gedroomd van mooi natuurlijke volle wenkbrauwen?

Dan is de behandeling Powderbrows echt wat voor jou!

Wat zijn Powderbrows precies?

Powderbrows is een semi-permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen.

Door middel van een machine en een heel fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat ontstaat er een poederachtig effect.

Het naaldje laat kleine stipjes achter op de huid en dit zorgt ervoor dat het een natuurlijk poedereffect geeft, maar wel volledig de wenkbrauw inkleurt.

Afhankelijk van jouw huidtype zal de Powderbrows behandeling na ongeveer 1,5 tot 2 jaar gaan vervagen.

Wenkbrauw trends veranderen altijd met de jaren, het voordeel van de Powderbrows behandeling is dan ook dat je altijd de vorm en kleur kunt aanpassen naar wens.

Het advies van STUDIO BASE is dan ook om na een jaar weer terug te komen voor een touch-up zodat het alleen maar bijgewerkt hoeft te worden en jij niet weer een volledige Powderbrows behandeling hoeft te boeken. 

Hoe gaat de behandeling Powderbrows precies in zijn werk?

Alvorens de behandeling krijgt u minimaal 48 uur van te voren informatie over de maatregelen die u 24 uur van te voren moet treffen. 

Er zal een toestemmingsformulier via e-mail verstuurd worden en dient u uitgeprint, naar waarheid ingevuld en ondertekent in te leveren bij uw eerste afspraak voor uw Powderbrows behandeling. 

Vervolgens gaan wij samen bespreken wat voor een resultaat jij graag wenst. Voor STUDIO BASE staat een natuurlijk effect voorop en zal dit ook ten aller tijden adviseren rekening houdend met de vorm van jouw gezichtsvormen en ogen. 

De wenkbrauwen worden opgemeten en voor getekend, hierdoor kan jij zelf helemaal mee beslissen of de vorm naar wens is en/of eventueel moet worden aangepast. 

Daarna zullen wij pas starten met de Powderbrows behandeling die volledig volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD wordt uitgevoerd.

De duur van de behandeling zit tussen de 2,5-3,5 uur en het is heel persoonlijk of de behandeling helemaal pijn vrij is.

De behandeling Powderbrows bestaan uit 2 behandelingen. De eerste keer en binnen 6-8 weken dien je terug te komen voor een na behandeling. 

Voor wie is de Powderbrows behandeling niet geschikt?

Helaas is de behandeling niet voor iedereen geschikt.

Ook bij gebruik van bepaalde medicijnen zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners kan er geen behandeling plaatsvinden. Bij twijfel adviseren wij om contact op te nemen met uw huisarts.

Heb jij last van onderstaande aandoeningen dan adviseert STUDIO BASE om deze behandeling niet te doen.

* Hemofilie

* Diabetes

* Eczeem ( in de wenkbrauwen ) 

* Psoriasis

* Patologische wondgenezing

* Contact allergie

* Immuunziekten

* Hart- en vaatziekten

* Extreem vette huid  

Contact? Je kunt me altijd vrijblijvend een chatbericht sturen via de website of een DM via Instagram. Spreek je mij liever telefonisch, spreek een berichtje in en ik bel je zo snel mogelijk terug! 

A4E3993B-5E0C-4E22-84CA-1F7DC1D3BD06.JPG
bottom of page