top of page

Reiki bij STUDIO BASE.

Ik heb de opleidingen ‘Reiki 1’ en ‘Reiki 2’ gedaan bij Healing Space te Bussum. Dat betekent dus mens-op-mens, maar ook op afstand. Reiki is een eeuwenoude Japanse heelkunde, waarbij blokkades worden opgeheven en de energie weer gaat stromen door middel van handoplegging. Reiki activeert je zelf genezend vermogen. Ieder mens heeft blokkades; zowel fysiek als mentaal. Deze voorkomen dat energie kan stromen. Met Reiki doorbreek je die blokkades, waardoor jij weer lekkerder in je vel komt te zitten. 

 

In mijn privéleven geef ik vaak adviezen in woorden, maar iedereen bewandelt zijn eigen pad op z’n eigen tempo. Reiki helpt om dat eigen helingsproces aan te gaan, zodat je zelf weet wat je moet doen. Daar sta ik helemaal achter. Vanuit mezelf ben ik erg spiritueel, altijd al geweest. Innerlijk is voor mij altijd al het allerbelangrijkst geweest.

 

Tijdens een Reikisessie kan er veel loskomen, maar dit hoeft niet, vaak vindt de verandering pas achteraf plaats. Mijn advies is dan ook om meerdere Reikisessies te boeken, minstens vier. Een blokkade wordt vaak veroorzaakt door een andere blokkade, alles staat met elkaar in verbinding. Dat krijg je er meestal niet met één sessie uit. Wel kun je elke Reikisessie zien als een massage voor je mind. Gewoon even een uurtje volledig ontspannen.

 

Voor wie is Reiki? 

Reiki is voor iedereen die klachten ervaart op fysiek of mentaal gebied.

Zo kan Reiki worden ingezet voor:

  • Mensen die geen keuzes kunnen maken en willen leren luisteren naar hun eigen intuïtie

  • Mensen die veel spanningen ervaren – bijvoorbeeld tijdens een burn-out

  • Als je pijn of ongemak in je lijf ervaart

  • Bij je problemen hebt in de liefde

  • Bij problemen op het gebied van carrière.

bottom of page