top of page

Welkom! 

Mijn naam is Priscilla, ik woon in Hilversum. Naast STUDIO BASE ben ik fulltime werkzaam bij een bank. 

Toen ik in de beautybranche ging werken, inmiddels al twintig jaar geleden, zei mijn vader altijd: ‘Leer make-up te gebruiken om ieder zijn eigen schoonheid te accentueren, niet om het hele uiterlijk aan te passen.’ Dat is mij altijd bijgebleven en daar sta ik zelf ook voor honderd procent achter. De behandelingen die ik geef, zijn dan ook zo natuurlijk mogelijk. 

Mijn ultimate goal is twee werelden verbinden: die van het uiterlijk en van het innerlijk. Dat doe ik door middel van Reiki en Beauty. 

 

Reiki behandelaar én Wenkbrauw Artist/Make-up Artist.

Reiki behandelaar én Wenkbrauw Artist/ Make-up Artist, sluit wat mij betreft perfect op elkaar aan. Ik wil mensen een opening geven om in hun eigen kracht te staan en daar komen uiterlijk en innerlijk samen. Als klant sta je bij mij centraal. Alles wat ik doe gebeurt met liefde en volle overtuiging. Dat betekent dat ik misschien wat langer bezig ben met jouw wenkbrauwen of make-up, maar ook dat ik je na je Reiki behandeling uitgebreid de tijd geef om bij te komen. Ik wil dat het naar wens is en ik ben daarin behoorlijk perfectionistisch zodat jij en ik beide tevreden te zijn.

 

Bij mij kom je voor een stukje rust en ontspanning, zodat je weggaat met een fantastisch gevoel en vol zelfvertrouwen. Ik voel vrij snel aan of iemand komt voor rust, een klein powernapje tijdens de behandeling of gewoon even een gezellig gesprekje. Alles kan en alles mag. Ook ben ik te boeken op locatie voor jouw bruiloft/feest om jou te voorzien van een stralende make-up.

 

Met mijn wenkbrauwstyling benadruk ik de natuurlijke vormen van je gezicht, nadat ik een duidelijk beeld heb gekregen van wat jouw eigen verwachtingen zijn. Het perfectioneren van jouw wenkbrauwen doe ik door middel van een combinatie waxen en epileren. Zo krijg je een super strakke wenkbrauw die bij jou past. Met Reiki zorg ik ervoor dat je innerlijk in lijn staat met je mooie nieuwe look en laat ik graag de energie doorstromen. https://www.studiobasehilversum.com/reiki

 

Priscilla in vijf vragen.

Favoriete eten - Aziatische keuken is life! De Indische/Molukse keuken uiteraard, maar ook Thais of Vietnamees vind ik heerlijk.

Favoriete sport - I love to dance! Hip Hop, Feminine on high heels class, House Dance en Bachata zou ik graag willen leren.

Favoriete film: Beasts of No Nation | Cool Runnings 

Favoriete boek: Ik hou niet echt van lezen, maar als ik het doe, dan heeft het met spiritualiteit te maken. Het boek ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ van Haenim Sunim vind ik erg leerzaam. 

Favoriete drankje: Espresso martini

 

Contact? Je kunt me altijd vrijblijvend een chat bericht sturen via de website of een DM via Instagram. Via WhatsApp kan je een snelle reactie verwachten. Spreek je mij liever telefonisch, spreek een berichtje in en ik bel je zo snel mogelijk terug! 

bottom of page